Reizigersadvisering en -vaccinatie

Wij zijn gecertificeerd voor alle reizigersadviezen en –vaccinaties (incl. Gele Koorts) en we zijn aangesloten bij het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering:  www.lcr.nl . Onder "Reisvaccinatie" op deze site kunt u informatie vinden en een formulier invullen en terugsturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een formulier vragen, wat u ingevuld terugstuurt of u kunt met de assistente overleggen.

 

U kunt bij ons terecht voor alle adviezen, vaccinaties en medicatie als u op reis gaat. Ook als u niet ingeschreven bent in deze praktijk, kunt u terecht. Maakt u wel tijdig een afspraak, aangezien een aantal vaccinaties een ruime tijd voor vertrek dient te worden toegediend. Twijfelt u of uw gezondheid een bepaalde reis toelaat of lijdt u aan een bepaalde ziekte, dan kunt u ook met deze vragen bij ons terecht.

U kunt, zonder vooraf te bellen, het formulier Reisvaccinatie invullen en terugsturen. Wij plannen dan alvast de vaccinaties en adviezen en nemen spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Het formulier kan ook telefonisch opgevraagd worden bij de assistente.

Adviezen en vaccinaties worden zoveel als mogelijk tegelijkertijd gegeven, waarbij rekening wordt gehouden met reeds eerder gegeven inentingen en met de vertrekdatum.

 U ontvangt van ons een vaccinatiepaspoort of de gegeven vaccinaties worden in uw eigen boekje bijgeschreven. 

 

Het vastgestelde tarief voor de reizigersadvisering ( intake, advisering en alle vaccinaties) bedraagt 28,29 Euro per persoon.  De medicatie is niet inbegrepen en dient apart afgerekend te worden met de apotheek. De kosten hiervan kunnen varieren, afhankelijk van het advies. Voor een actuele prijs kunt u contact opnemen met uw apotheek.

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt geheel of gedeeltelijk het reizigersadvies en -vaccinatie. Bij twijfel kunt u vooraf informeren bij uw zorgverzekeraar. Vermeldt verder de naam van uw eigen huisarts, dan wordt hij/zij op de hoogte gesteld van de door ons gegeven vaccinaties en adviezen en kan er bij twijfel overlegd worden.

 

 

 

Contact

Spoednummer 0475 581345 - 1
 

Huisartspraktijk van de Ven, Horn

Daalakkerstraat 24
6085 BP Horn
Telefoon:
0475 581345
Receptenlijn:
0475 581345
Fax:
0475 589170
ass-paavdven@ezorg.nl:
Routebeschrijving >

over de praktijk